joi, 3 noiembrie 2016

Produse consumate #1

Bună dragele mele!

Am revenit după o pauză ceva mai mare decât mă aşteptam. Am fost bolnăvioară şi am preferat să stau să dorm şi să mă odihnesc. Îmi pare rău pentru că ştiu că aşteptaţi să vedeţi ceva nou pe blog din când în când.
Azi am să vă scriu despre produsele pe care le-am consumat în ultimul timp şi este prima postare de acest gen. De fiecare dată când citesc postări de acest gen mă minunez la cât de multe produse consumă unele fete într-o lună. Eu una nu pot consuma atât de multe produse într-un timp atât de scurt. Totuşi adun de ceva timp sticle şi sticluţe pe care nu vreau să le mai ţin prin casă aşa că here we go!


Cred că v-am mai spus că îmi plac mult produsele de la Nivea şi le folosesc cu plăcere. Două dintre produsele Nivea pe care le-am consumat sunt: 


- Spray Nivea Invisible for black and white. Adevărul este că nu prea folosesc produsele gen spray, le prefer pe cele gen săpunel, aşa că mi-a luat ceva timp să îl consum. Spray-ul are un miros specific produselor de la Nivea, a curat, şi face ceea ce promite: nu lasă urme pe haine spre deosebire de produsele gen săpunel care pătează hainele. Mi-a plăcut produsul acesta şi sunt curioasă dacă cele de timp săpunel, din aceeaşi gamă sunt la fel de bune ca spray-ul.
- Nivea deodorant anti-perspirant stress protect. Îmi place mult acest produs care este ca un fel de parfum sau spray de corp însă de fapt este un deodorant foarte bun. Cred că este a cincia oară când îl refolosesc. Îmi place că nu este spray şi nici săpunel care să păteze hainele. Are un sistem de dozare cu pompită iar ambalajul este făcut dintr-o sticlă dură. Mirosul este cel specific produselor din gama Nivea iar deodorantul protejează destul de bine împotriva transpiraţiei.
Eu îl cumpăr din DM iar preţul acestui produs este în jur de 15-20 lei.


Alte produse pe care le tot cumpăr şi pe care le folosesc destul de des sunt spray-urile de corp de la Avon. Deja am consumat două:
- Spray de crop cu vanilie şi lapte de soia pe care l-am consumat acum când a venit frigul pentru că are un parfum foarte dulce.
- Spray de corp cu violete şi lychee pe care l-am folosit toata vara datorită parfumlui floral.
Cei de la Avon schimbă mereu nuanţele de parfum de la aceste produse. De obicei mă feresc de cele care par a fi foarte dulci. Cred că cel mai dulce pe care l-am avut a fost acesta cu vanilie. Mă bucur totuşi că am reuşit să îl termin. Parfumul nu rezistă foarte mult pe piele, cel puţin nu pe a mea, însă mie îmi place să le folosesc deoarece majoritatea au un parfum plăcut.
Le găsiţi în catalogul de la Avon la preţuri în jur de 10 lei.


- Demachiant bifazic pentru ochi de la Garnier. Sunt la a treia sticluţă şi iubesc acest produs. V-am scris despre el AICI
- Dizolvant Ebelin fără acetonă pentru ojă. Nu am prea multe de spus despre acest produs. E un dizolvant ca oricare altul. Nu pot spune că m-a dat pe spate. Le prefer pe cele din Lidl sunt mai mari iar sistemul de dozare este mai bun.
Îl găsiţi în DM şi cred că are un preţ în jur de 5 lei.



Un produs ce mi-a luat mult timp să îl consum a fost gelul de duş de la Senzate cu cireşe şi vanilie pe care l-am cumpărat de la un magazin random pentru ca mi-a plăcut mult că mirosea a primăvara. Produsul a avut 500 ml şi pentru că Lui nu i-a plăcut pentru că miroase a „floricele” a trebuit să mă lupt numai eu cu el. Parfumul persista pe piele iar gelul era destul de spumant. Mie mi-a plăcut mult şi pentru că a fost o cantiate mare de produs şi-a meriatat toţi banii (în jur de 15 lei).


Să nu râdeţi de mine dar singura apa de gură care îmi place şi pe care o pot folosi fără să simt că am alcool în gură şi fără să îmi ia gura foc este Aquafresh My Big Teeth care este o apa de gură pentru copii. Dacă aveţi copii sau dacă sunteţi ca mine şi nu suportaţi apa de gură pentru oameni mari v-o recomand cu plăcere. O găsiţi la Cora sau la Kaufland şi costă cam 20 lei.



Un alt produs foarte cunoscut şi lăudat în blogosferă este şamponul uscat de la Batiste pentru volum. Această variantă este preferata mea şi v-am vorbit despre el AICI. Îl găsiţi în farmaciile Sensiblu şi preţul depinde de cantitatea produsului în jur de 30 lei.

Pentru astăzi cam atât am avut de vorbit. O zi frumoasa! Vă pup!






Care a fost produsul preferat pe care l-aţi consumat în ultimul timp?

30 de comentarii:

  1. Si eu ador cel mai tare Batiste xxl, pentru parul meu super moale si gras, este acel mai bun. Toata lumea spune ca incarca foarte tare. La parul meu nu am observat. Ma bucur ca nu sunt singura care il iubeste. :)

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu mi se pare ca incarca parul. Cred ca depinde cat de mult folosesti. :)

      Ștergere
  2. Vreau sa incerc si eu Batiste, pana acum am folosit unul de la un salon de cosmetica si sincer, costa cam mult si face acelasi lucru ca si Batiste. O sa l cumpar si eu, merci de info!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie imi place mult cel de la Batiste. Au o gama variata de produse si poti sa il alegi pe cel care iti place cel mai mult.

      Ștergere
  3. o groaza de chestii, ai avut treaba...eu uit sa le tin!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie nu imi place sa le tin pentru ca ocupa loc. Si dupa cum ziceam nu folosesc prea multe intr-o luna si asa stau o plasuta de hartie mare de la Sephora dupa colt pana se umple. :))

      Ștergere
  4. Si eu folosesc deodorantele Nivea, samponul Batiste si apa de gura, dar o prefer pe cea din DM.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Nu stiam ca o au si in DM. Merci de informatie. Poate e mai ieftina acolo.

      Ștergere
  5. si eu folosesc deodorantele nivea mi se pare cele mai potrivite pentru mine

    RăspundețiȘtergere
  6. Si eu tot XXL Volume de la Batiste imi place. Mie chiar nu imi incarca parul la prima utilizare. Daca il folosesti 2 zile la rand da, atunci e naspa, dar in rest e ideal pt parul meu pisicesc.

    RăspundețiȘtergere
  7. imi place batiste! cu deodorantele nivea nu m-am inteles. ebelin la 15 lei?? nu cred! poate 5 :D eu am dat 3 pe cel cu acetona. cu ala ma inteleg mai bine, ca sterge mai repede oja

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Haha ai dreptate. Am gresit. O sa corectez. 5 lei voiam sa scriu.

      Ștergere
  8. Ai consumat cateva dar dupa cum am vazut si la alte consumatoare de acest gen si pare ca te incadrezi :D

    RăspundețiȘtergere
  9. Si mie imi place Nivea si imi cumpar des sprayurile de corp de la Avon.

    RăspundețiȘtergere
  10. Si mie mi-a placut foarte mult samponul uscat de la Batiste. Folosesc des si Nivea!

    RăspundețiȘtergere
  11. Spray-urile de corp de la Avon le am si eu..miros tare frumos...

    RăspundețiȘtergere
  12. Ai avut ceva produse desi cred ca te am intrecut :)) vreau neaparat sa incerc acea varianta de sampon uscat , momentan am cu cirese si blush

    RăspundețiȘtergere
  13. Caut si eu spray-ul cu violete, dar nu il mai gasesc in catalog!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Pai ca le schimba mereu. Niciodata nu gasesc acelasi spray de corp de doua ori.

      Ștergere
  14. Am devenit adicta la samponul uscat :)) Nu stiu cum am putut trai fara el pana sa il descopar, imi place mult.

    RăspundețiȘtergere
  15. Si pe mine ma bate gandul sa incerc Batiste...

    RăspundețiȘtergere
  16. Apa mea de gura preferata este Listerine. chiar simt ca isi face treaba. Acea apa de gura nu am incercat-o dar poate io dau lui bebe

    RăspundețiȘtergere
  17. Si eu folosesc cateva dintre produsele astea. Singurul pe care as vrea sa-l incerc este samponul uscat, nu am folosit niciodata un astfel de produs.

    RăspundețiȘtergere
  18. Mi-ai adus aminte ca mi s-au terminat si mie cateva produse cosmetice si trebuiesc inlocuite rapid.

    RăspundețiȘtergere
  19. Ce articol dragutt! Mie imi plac tare mult sampoanele uscate de la Batiste...sunt foarte bune...dar pe acesta de volum nu l-am incercat..pare interesant! Te pup dulceeee! :*
    alexamakeupbeauty.com

    RăspundețiȘtergere
  20. si eu ma gandesc uneori ca nu termin intr-o luna atatea produse cum mai vad prin blogosfera dar na, fiecare dupa cum e obisnuit. :) cat despre produsele tale, mie nu imi prea place spray ul de la nivea, l-am folosit o perioada si mi s-a parut super dar apoi nu a mai functionat la fel pt mine. acum sunt in cautare de ceva potrivit. La fel ca si tie, nici mie nu imi rezista prea mult sprayurile de corp de la avon, si nu cred ca are legatura cu pielea noastra, cred ca asa sunt ele. Foloseam si eu destul de des apa de gura, acum mai rar, de cand am aparat dentar, merg foarte des la stomatolog si mi-a spus ca nu e neaparat nevoie de ea daca periez dintii dupa fiecare masa si prefer sa folosesc dusul bucal, care e si necesar pt cei cu aparat dentar. cred ca il voi folosi si dupa ce il voi da jos, deoarece apa de gura ar contine ceva substante care, atunci cand folosesti perioade lungi de timp apa de gura ar avea cam acelasi efect asupra dintilor tai, ca antibioticele asupra corpului tau. Nu stiu daca asta se aplica si apele de gura pentru copii dar prefer sa evit, si o folosesc mai rar.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Mie momentan imi prieste spray-ul de la Nivea, oricum mai des folosesc stick-urile (sau sapunelele cum le zic eu).
      Nu folosesc mereu apa de gura doar dimineata si nu mereu ca uneori uit. :)) Dus bucal nu am facut niciodata desi nu e o idee rea. Urmeaza sa imi pun si eu aparat dentar.

      Ștergere
  21. Si mie-mi place mult samponul uscat de la Batiste si mai ales varianta pentru volum, il folosesc si cand nu am parul gras ca sa para mai infoiat si mai mult.

    RăspundețiȘtergere
  22. Și eu am fost fan Batiste până am descoperit șamponul uscat de la Elseve. E nou și e pe bază de 3 argile. Ți-l recomand.

    RăspundețiȘtergere
  23. Sticla demachiantului bifazic de la Garnier mi-a atras atentia pentru ca nu stiam ca au si bifazice. Pana acum am incercat doar micelare de la ei. De asemenea, nici deodorantul spray de la Nivea nu cred ca l-am vazut. Eu folosesc de vreo 3 ani de zile numai deodorant Dove cu care ma inteleg extraordinar de bine.

    RăspundețiȘtergere

Hits