marți, 27 septembrie 2016

Haul Park Lake mall

Hello guys!

Fac cum fac şi rămân în urmă cu postarile şi îmi cer scuze. Încerc din răsputeri să recuperez şi sper să aveţi răbdare cu mine. Cele care ma urmărţi şi pe Facebook ştiţi că acum ceva timp am fost la Bucureşti la noul mall Park Lake iar azi vreau să vă vorbesc puţin despre magazinele de cosmetice pe care le găsiţi acolo şi despre cele câteva produse pe care le-am achiziţionat de acolo.



În primul şi în primul rând m-am oprit la magazinul Melkior. Am fost foarte încântată să îmi bag degetele  în toate fardurile şi mi-a fost foarte greu să aleg doar câteva.


Nu cred că fardurile de la Melkior mai au nevoie vreo prezentare. Ştiţi prea bine cât de bune sunt şi cât de încântate sunt fetele de aceste cosmetice, aşa că am să mă rezum în a vă arăta care au fost alegerile mele finale.



Am intrat şi în magaziunul Flormar de unde mi-am achiziţionat două oje, (pentru că erau la reducere) deşi am prea multe şi nu cred că o să le termin vreodată pe toate. Şi da, ştiu că ele nu sunt în poza de grup pentru că iniţial am uitat că le-am cumpărat... îmi aminteam că mă hotărâsem să nu mai dau bani pe oje... Guess I failed!


Un ruj roziu la prima impresie dar care pe buze e un fel de nude care arată cam ciudat dacă nu îl amestec cu altă culoare, dar care, la prima vedere mi s-a părut foarte fain.


Şi tot de la Flormar mi-am mai mai luat şi un gel de duş, varianta pentru el, pentru că mirosea prea bine ca să nu îl cumpăr.

Şi am ajuns la magazinul NYX, de care ştiam că nu se deschisese încă, şi mi-am luat un creion jumbo alb, pe care mi-l doream de foarte mult timp.


Şi acum am să trişez puţin pentru că vreau să vă arăt şi două produse pe care le-am primit de la prietena mea din Bucureşti şi care îmi plac foarte mult.
În primul rând un ruj lichid mat de la Essence în nuanţa Coral Mousse care a devenit preferatul meu şi care are un miros foarte fain care mie îmi aduce aminte de vata de zahăr.


Şi un parfum solid care nu ştiu de la ce firmă este sau de unde îl puteţi achiziţiona dar care mie îmi place foarte mult.


Dacă ştiţi de unde este acest parfum solid please let me know. De asemenea dacă vreţi un rewiev mai detaliat despre oricare dintre aceste produse spuneţi-mi. 
În Park Lake mall găsiţi următoarele magazine de cosmetice: Melkior, Flormar, NYX, Sephora, Douglas, Gerovital, Pupa, Sabon, Yves Rocher aşa că magazine sunt şi aveţi de unde alege. Dacă aveţi drum prin Bucureşti nu rataţi ocazia de a vizita acest mall.
Cam asta a fost tot pentru azi. Promit că încerc să recuperez cu postările pentru că idei sunt dar timp nu prea. Vă pup!

Do you have any questions? Ask me!




6 comentarii:

  1. noi avem un mall prea amarat... cam de fiecare data ies cu mainile goale din el :(

    RăspundețiȘtergere
  2. Sa le folosesti cu drag. Imi plac mult nuantele fardurilor. Ar fi frumos sa pui si preturile, sa ne facem si noi o idee 😂

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Ai dreptate Claudia. Doar ca am uitat unele preturi. Insa ma voi interesa si voi pune un update. Multumesc de sfat. :*

      Ștergere
  3. Am fost la Nyk dar am uitat de creionul Jumbo. Ce pret are? O sa-l caut si eu data viitoare cand ajung la mall. M-am bucurat mult cand s-a deschis Park Lake pentru ca stau la 10 minute distanta de el :))) De mult imi doream un mall langa casa.

    RăspundețiȘtergere

Hits