vineri, 22 februarie 2013

Accesorii altfel

Hello!
Am ramas datoare unor peroane cu niste articole si in acest week-end voi incerca sa ma revansez :D
Sunt o persoana caruia ii place sa aibe lucruri unice, frumoase si interesante (cui nu ii place?) Imi plac lucrurile handmade pentru ca stiu ca sunt slabe sanse ca cineva sa aibe un accesoriu fix la fel. Si cautand tot felul de accesorii am dat pe Facebook de pagina Accesorii altfel . M-am uitat si am vazut niste lucrusoare tare dragute pe care stiam ca e posibil sa nu le gasesc la mine in oras. Mi-am zis ca voi astepta sa am bani ca sa imi cumpar tot ceea ce doream insa accesoriile se vindeau ca painea calda asa ca am rugat-o pe detinatoarea paginii sa imi pastreze niste lucrusoare. Mi-a raspuns cu promtitudine si mi-au fost rezervate niste produse fara probleme. (Va dati seama ca m-am bucurat enorm, nu?)
Iata ce mi-am luat:
Doua inelute, gen veriga inscriptionate, una cu luck, alta cu belief. Sunt dintr-un material dur, de culoarea aramei. Desi ma temeam ca nu o sa-mi vina, iata ca imi vin si imi plac mult de tot. De cand le-am luat le-am purtat non-stop. M-am spalat pe maini cu ele la deget si nu au lasat urme verzi.

 Doua earcuff, una cu o pana si una cu o pisica. Cea cu pisica e preferata mea. Pozele sunt luate de pe pagina de Facebook (Accesorii Altfel) ca sa vedeti descrierea produsului. Imi place ca toate produsele au pe langa poza o descriere corecta si cat se poate de adevarata. Produsele sunt exact ca cele din imagine si calitatea lor este una superioara.
Desi detinatoarea paginii se ocupa singura de cumpararea, descrierea si expedierea produselor, este foarte promta si tine legatura cu toti clientii ei.
Pe pagina puteti gasi tot felul de accesorii: coliere, inele, earcuffs, bratari si accesorii pentru par.
Va recomand cu placere aceasta pagina.

Va pupicesc!





DISCLAIMER:  Am cumparat produsele prezentate din banii mei. Nu le-am primit spre testare si nici nu am fost rugata sa fac reclama acestei pagini.

Un comentariu:

  1. Nici nu stii cat ma bucur ca ai postat asta!!
    Iubesc accesoriile si imi doresc de mult sa imi cumpar niste earcuffs, dar ce am gasit eu este foarte scump (peste 60 de lei). Este exact de ce am nevoie !!

    RăspundețiȘtergere

Hits