vineri, 4 ianuarie 2013

The Curious Incident of the Dog in the Night-time

Buna fetele!
Deja stiti cat de mult imi plac cartile asa ca astazi o sa va vorbesc despre o alta carte care tocmai am terminat-o. Cartea de numeste "The curios incident of the dog in the night-time" si este scrisa de Mark Haddon.
Este o carte in engleza, pe care nu stiu daca puteti sa o gasiti si in limba romana. Eu o am de la Bogdan patronul unui pub in care imi fac veacul The Mind Cafe. Un tip foarte de treaba. Dar asta e o alta poveste pe care o sa v-o spun cu alta ocazie (pana atunci accesati pagina de Facebook de mai sus daca sunteti curiosi).
Cartea il are ca personaj principal pe un baietel pe nume Christopher John care sufera de o forma usoara de autism si cel mai probabil si de sindromul Asperger.  Christopher in varsta de 15 ani descopera cainele vecinei sale mort in fata casei cu o furca infipta in piept si se hotaraste sa afle cine a omort acel caine. Astfel porneste, in ciuda problemelor sale medicale, intr-o aventura ce ii va schimba viata.
Imi place mult cum este scrisa cartea, adica ca si cum ar fi scris-o chiar baietelul de 15 ani. M-a atras  fiind plina de detalii pe care noi, oamenii normali nu le-am observa nici daca am vrea.
Va invit sa cautati si sa cititi acesta carte daca sunteti iubitoare de limba engleza.

Cartea cred ca o puteti gasi la biblioteca din orasul vostru sau daca vreti sa o cumparati pe e-bay.

 O zi frumoasa!

2 comentarii:

Hits