luni, 30 iulie 2012

Black is the color of fashion

Black is the color of fashion


Bourjois bio detox pudra

Buna fetele!
Azi am revenit cu o noua recenzie si vreau sa va vorbesc putin despre pudra organica bio detox de la Bourjois o pudra care mie imi place mult, mult de tot.

Este o pudra in care toate (100%) ingredientele sunt de origine naturala, iar 15 % din ingrediente sunt din agricultura ecologica. Producatorul spune ca timp de 8 ore tenul ramane mat si fara imperfectiuni iar pielea devine mai "pura" cu fiecare aplicare.

IMI PLACE:
- In primul rand ma incanta ideea ca ingredientele sunt 100% naturale
- Iubesc ambalajul cu cu oglinjoara care se invarte si se pliaza cum vreau eu


- este o pudra care ofera un aspect mat tenului meu gras (ceea ce pentru mine este exact ceea ce imi doresc)
- are o acoperire medie spre mare
- este o pudra usoara care este perfecta pentru anotimpurile calde
- se adapteaza la culoarea fetei ( prima data cand m-am dat cu ea mi s-a parut mult prea inchisa la culoare in comparatie cu tenul meu insa la 5 minute dupa ce m-am uitat in oglinda tenul meu avea culoarea lui naturala ca sa zic asa)
- mirosul este unul placut putin obsevabil ( miroase a plante sau a ceai medicinal)
- eu am culoarea 51 light vanilla si dupa cum ziceam se adapteaza la tenul meu perfect

Va recomand sa nu o folositi cu buretelul din doatare deoarece mie mi se pare ca aplicata cu buretelul da un aspect oarecum de ten incarcat. Eu o aplic cu pensula pentru fata de la ELF studio makeup.

IN CONCLUZIE:
Este o pudra care mie imi place tare mult si v-o recomand cu mare placere indiferent de ce fel de ten aveti .

Rating: 5*/ 5*

Pret: 38- 60Ron pentru 9 gr.

Cu mult drag,
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)




marți, 24 iulie 2012

Fond de ten extralasting Avon

Ce mai faceti fetelor?
Azi m-am gandit sa va vorbesc despre un fond de ten pe care l-am folosit toata vara trecuta si care mi-a fost de folos (vara asta l-am ignorat deoarece incerc BB Cream despre care inca nu mi-am format o parere).Dap, este vorba despre fondul de ten de la Avon Extralasting.
Dupa mine e un fond de ten bun cu o acoperire mare si pe mine acest lucru ma incanta enorm.
Are un design cu pompita care imi place tare mult deoarece pompita din dotare ma ajuta sa dozez exact cantiatea de fond de ten de care am nevoie. Despre miros pot spune ca e ok din moment ce mie imi miroase usor a citrice insa mirosul nu e puternic asa ca e posibil sa fie inexistent si sa fie doar imaginaita mea. :)

Este un fond de ten cremos cu care tenul meu gras se impaca foarte bine, desi la inceput mi s-a parut ca are o textura usor grasa si am avut indoieli asupra lui crezand ca imi va lasa tenul lucios insa nu a fost asa.


In descrierea produsului ni se spune ca rezita pana la 18 ore insa nu l-am purtat atata timp pe fata si nici nu cred ca o voi face. Pot spune ca este un fond de ten rezistent la caldura, umiditate si sebum si cred eu ca este un fond de ten potrivit vara cat si iarna.

Am ales culoarea Nude care este ceva mai inchisa decat tenul meu asa ca va sfatuiesc sa cumparati culoarea ce mai deschisa deoarece in comparatie cu alte fonduri de ten de la Avon cele din gama Extralasting sunt ceva mai inchise la culoare.

Rating: 5*/ 5*

Pret: 27 Ron (dar depinde de campanie) pentru 30ml


In concluzie:
Eu sunt multumita de acest fond de ten si vi-l recomand cu placere. O sa-l mai recumpar insa intr-o culoare mai deschisa ( si cred ca cea mai deschisa e Ivory)

V-am pupat!
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)

duminică, 22 iulie 2012

Missing Bordeaux (France)


ATENTIE! Drepturile de autor/ poza imi apartin. Furtul dreptului de autor se pedepeste prin lege.

Crema antiimperfectiuni Gerovital Plant recenzie

Azi vreau sa va vorbesc despre o crema pe care eu o iubeesc mult si anume crema antiimperfectiuni de la Gerovital Plant (crema despre care am mentionat in rutina mea de zi cu zi link aici )


Este o crema destinata decolorarii petelor de soare sau rosetii si deasemenea indepartarii celulelor moarte. Se utilizeaza zilnic de 2 ori pe zi minim 2 luni pentru efecte vizibile (asa zic producatorii), tot producatorii ne indruma sa folosim aceasta crema de preferinta in anotimpurile reci (toamana si iarna).
Eu folosesc aceasta crema de mult timp si am folosit-o fara probleme si in anotimpul cald chiar daca, asa cum era si normal, decolorarea petelor se face mai greu. La mine efectele acestei creme s-au vazut din primele saptamani si de cand o folosesc petele nu mai sunt foarte vizibile si unele chiar au trecut de tot. Este adevarat ca dupa cateva saptamani o sa vi se para ca nu mai are nici un efect, dar nu este adevarat! Petele noi dispar mai usor (daca au mai aparut pete noi) insa eu consider ca aceasta crema stopeaza aparitia petelor noi.

IUBESC:
1. faptul ca aceasta crema atenueaza petele ramase de la cosurile mai vechi
2. tenul este hidratat
3. textura usoara care este absorbita rapid in piele
4. mirosul placut nu prea puternic (caracteristic gamei cu floare de colt)
5. ambalajul dragut in forma de ciupercuta (cum ii zic eu)
6. faptul ca aceasta crema cosntituie o baza de machiaj buna



In concluzie:
Ma bucur enorm ca am decis sa folosesc acest produs si acum ca m-am indragostit de el nu pot sa ma mai despart crema asta. Consider ca este o crema buna care face ceea ce promite. O voi folosi in continuare cu mare, mare drag si o sa mi-o recumpar de cate ori va fi nevoie.

Pret: 20-27Ron pentru 50ml

Rating: 5*/ 5*

Voi folositi produse din gama Gerovital Plant?
Ati folosit aceasta crema? Ce parere aveti depsre produsele din aceasta gama?

joi, 19 iulie 2012

Prima dragoste...

Buna fetelor!
Nu, nu e vorba de prima mea dragoste in materie de baieti ci de prima mea dragoste in materie de beauty & makeup. Sunt sigura ca voi toate ati avut in colectia voastra macar o paleta de la Ruby Rose. :). Ei...zilele asta am vazut intr-un magazin cu de toate (mixt) din apropierea blocului meu o paleta care avea culori mate si cum "I'm a fool" pentru culorile mate nu m-am putut abtine sa nu ma duc sa vad ce e cu ea si uite asa m-am pricopsit cu 2 paletute de 18 culori mate de la Rubby Rose si asa mi-am reintalnit cu prima mea dragoste... Ruby Rose.
Imi amintesc prima mea paleta de farduri era de la Ruby Rose si avea cam 8 nunate printre care roz, maro, gri si mov imi era tare draga si eram tare, tare mandra de ea ca doar o luasem cu banii mei. Si a doua paleta a fost tot de la ei numai ca aceasta era cu vreo 60 de culori si stransesem ceva timp banii de pachet de la scoala ca mi-o pot achizitiona.
Oricum, dupa cum ziceam mi-am cumparat zilele trecute 2 palete de la Ruby Rose care au numai culori mate. Nu ma asteptam la cine stie ce de la ele insa vreau sa stiti ca culorile sunt pigmentate si rezista foarte bine pe pleoape ajutate de un primer.

Paleta 1


Paleta 2

Cred ca Ruby Rose nu are nevoie de un review insa daca doriti sa va zic mai multe despre aceste paletute let me know.



O zi faina
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)

Va mai amintiti de prima voastra paleta de farduri?
Lasati-mi parerile si raspunsurile voastre in sectiunea de comment.

marți, 17 iulie 2012

Schwarzkopf Gliss ulei nutritiv review

Buna fetele!
Azi vreau sa va vorbesc despre Schwarzkopf Gliss ulei nutritiv pentru par lung cu varfuri despicate.
De la inceput va spun parerea mea cum ca pentru varfurile despicate nu exista niciun produs minune care sa le repare... singurul produs minune pentru varfuri despicate care are efectul cel mai bun este... foarfeca! Da. Sa stiti ca e foarte bine si foarte sanatos ca o data la cateva luni sa va tundeti varfrurile :)
Acum sa trecem la produsul de azi.

Folosesc acest produs de ceva timp si imi place mult de tot.
Si cum producatorii stiu cel mai bine la ce foloseste acest produs haideti sa vedem ce ne zic ei:

“Aveti parul lung cu varfurile despicate ? Balsamul Express-Repair Oil Nutritive cu 7 uleiuri hranitoare asigura instant o pieptanare usoara si protectie impotriva varfurilor despicate. Noua formula cu Complex de Cheratina Lichida repara parul atat la suprafata, cat si din interior."

Cum ma impac eu cu el:
Eu de felul meu nu folosesc balsam de par, sincera sa fiu din plictiseala, iar cand am folosit nu m-am impacat deloc cu ele. Insa acest ulei nutritiv este grozav.
In primul rand mirosul este foarte placut si imi place tare, tare mult.
De fiecare data cand ma spal pe cap folosesc produsul pe parul ud, agit bine recipientul si dau in jur de 5 pufuri de la radacina apoi dau cu mana prin par spre varfuri ca sa intind produsul pe tot parul. Cand dau cu peria in par acesta se descalceste mai repede si asta chiar ma bucura. :)
Chiar daca este un spray cu o textura uleioasa, parul nu se ingrasa si nu se imbacseste. Ce imi mai place la el este stralucirea care o ofera parului.
Parul ramane matasos si usor de pieptanat.

Pret: 13-15 Ron pe 200ml (cantiate care imi ajunge un an)

Rating: 5*/ 5*

In concluzie:
Va recomand acest produs. Dupa cum va ziceam l-am folosit ceva timp si poate mi se pare mie insa parul meu nu mai are tendinta de a se despica asa repede, deci cred eu, produsul isi face treaba.
Pe langa asta deoarece face pieptanarea mai usoara parul nu se rupe asa de mult ( asta referindu-ma la fetele care au parul cu firul mai subtire)

V-am pupat!
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)


Voi ati folosit aceste balsamuri de la Schwarzkop? Pe care mi-l puteti recomanda?
Daca va place ce vedeti pe acest blog nu uitai sa va abonati prin GFC (dreapta sus) ca sa fiti la curent cu tot si toate.



vineri, 13 iulie 2012

Ieri intr-o poza

Postare inspirata de pe blogul lui Mitz pe care o gasiti aici


ATENTIE! Drepturile de autor/ poza imi apartin. Furtul dreptului de autor se pedepeste prin lege.

Garnier Pure Active review

Hello gagici!
Azi vreau sa va vorbesc despre un produs de la Garnier Pure Active care face parte din rutina mea zilnica de ingrijire a tenului (despre care va vorbeam aici) si anume lotiunea tonica importiva cosurilor.

Dupa cum va spuneam o folosesc in fiecare seara dupa ce imi curat bine tenul. O folosesc pe o discheta demachianta insistand pe zonele unde cosurile se incapatanaeza sa apara (mai ales acum ca e cald afara) si pe zonele predispuse la sebum. SE EVITA CONTACTUL CU OCHII!
Cred totusi ca acesta lotiune poate fi folosita mai des decat o data pe zi mai ales pe zonele unde apar cosuletele deoarece chiar ajuta la vindecarea lor.
Prosusul nu usuca tenul, previne aparitia cosurilor, lasa tenul fin si placut la atingere iar roseata se mai atenueaza.
Singurul lucru care nu e prea placut e mirosul deoarece mirosul de alcool este putin cam puternic.

Pret: intre 20 si 30 Ron pentru 200 gr

Rating: 5*/5*

In conculize: recomand acest produs cu mare drag pentru persoanele care au tenul gras cu tendinte accneice. Imi voi mai cumpara acest produs deoarece e singura lotiune tonica care imi place si care se potriveste perfect tenului meu.

Cu drag,
Akadeea (andreeaakadeea@gmail.com)


Voi ati folosit produse de la Garnier? Ce parere aveti despre ele?
Daca va place ce vedeti pe acest blog nu uitai sa va abonati prin GFC (dreapta sus) ca sa fiti la curent cu tot si toate.

miercuri, 11 iulie 2012

Ce port acum pe unghiute

Port pe unghiute oja nr. 423 de la Flormar. E un baby blue care mie imi place de mor.



Va provoc sa o purtati si voi!
Ce ziceti? Acceptati provocarea?

Sper sa va placa! V-am pupicit!

P.S. Scuzati aspectul ciudat al cuticulelor, inca ma lupt sa le fac sa arate mai bine :)

Daca va place ce vedeti pe acest blog nu uitai sa va abonati prin GFC (dreapta sus) ca sa fiti la curent cu tot si toate.

marți, 10 iulie 2012

Mini Haul

Hello fetele!
Mi-am luat niste produse noi si m-am gandit sa vi le arat si voua. Unele le-am luat din curiozitate sa le testez si altele l-am luat pentru ca le-am mai avut si mi-au placut.

1. Masca de fata revitalizanta de la Chantelle
(6 Ron)

2. Apa micelara de la BlachetteB
(aprox. 10Ron)

3.Eye Make-up remover BlanchetteB
(aprox. 10 Ron)

4.Schwarzkopf ulei nutritiv
(15 Ron)

5. Body Butter Fennel
(12 Ron)

Singura chestie pe care am mai avut-o a fost uleiul reparator de la Schwarzkopf. Restul sunt toate luate pentru testare si o sa va vorbesc despre ele dupa ce le-am incercat.

Voi ati folosit vreun produs din cele pe care le-am cumparat?
Ce parere aveti despre ele?

O zi cat mai frumoasa!! V-am pupat dragelor!


miercuri, 4 iulie 2012

Rochiile maxi

S-au purtat si in anii trecuti si se poarta si acum. Este vorba despre rochiile maxi pe care toate fetele le adora. Le adora pentru ca sunt potrivite penrtu orice silueta si sunt racoroase si colorate.
Rochiile lungi pana in pamant si colorate raman printre preferintele fetelor si femeilor din toata lumea si vara asta.
Eu am doua rochitie maxi de vara trecuta insa intentionez sa imi mai cumpar doua si vara asta pentru ca pur si simplu le ador.
In continuare v-am pregatit niste pozici cu rochite maxi pe care pur si simplu eu le ador.





Si daca tot sunt la moda de ce sa nu avem si rochii de seara maxi?


Si bineinteles vara asta se poarta rochiile maxi cat mai colorate si mai frumoase :)
Oricat de ciudat vi s-ar parea pentru un plus de eleganta aceste rochite se pot asorta cu o gheaca de piele sau blugi, luati aminte de la vedete.

Voua va plac rochitele maxi?
Vreti sa fac un OOTD cu rochitele pe care le detin?

Va pup!

Nu uitati sa imi lasati parerile voastre in sectiunea de comment.
Va rog sa ma urmariti prin GFC pentru a fi la curent cu toate noutatile de pe blog.

marți, 3 iulie 2012

Vara asta...

Vara asta se poarta culorile tari si fosforescnte (din cate am vazut eu).
Fie ca ne place, fie ca nu, ele (culorile) sunt prezente in toate magazinele, la toti designerii si peste tot pe strada. Asa ca daca tot trebuie sa fim in pas cu moda de ce sa nu avem si unghiute care sa se asorteze cu noul trend?
Am descoperit o oja roz fosforescent (cel putin asa mi se pare mie ca e) de la Classics care mie imi place mult, mult de tot si sunt foarte incantata sa o incerc si sa ii fac un review ceva mai tarziu.

Detin 2 oje de la acesta firma (si amandoua sunt roz) una de la Classics proteine formula si aceasta de la Classics glamour.
Nu le pot face inca un review deoarece vreau sa vorbesc despre amandoua o data si cum cea de la Classics glamour inca o testez mai aveti putin de asteptat.

Va plac culorile tari? Va place noul trend? Voi ati folosit ojele de la Classics?
Lasati-mi raspunsurile voastre la sectiunea comment.
Nu uitati sa ma urmariti prin GFC.

V-am pupacit! O zi faina.

Hits